VOCALIST

Als zangeres is Anouk afgelopen jaren betrokken geweest bij diverse projecten. Van solozang bij koren en orkesten, dinershows en het verzorgen van achtergrond muziek met eigen pianobegeleiding. Met een liefde voor verschillende stijlen heeft Anouk ervaring met klassiek, jazz, pop en musical repertoire.

 

Bent u opzoek naar live muziek voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of een verjaardag? Met piano begeleiding, in achtergrondformatie of mag er juist gedanst worden? Anouk beschikt over eigen apparatuur en denkt graag met u mee over de persoonlijke touch voor iedere gelegenheid.

Samen met de gitaristen Pim Weierink en Ulrich Steier vormt Anouk het trio: Charming Blossom. Het Duits-Nederlands kamermuziekensemble wisselt op unieke wijze beroemde opera arias af met eigen rock-crossover composities van Ulrich Steier.


Het programma ‘Opera 4 Three’ bestaat uit nieuwe eigen arrangementen van bekende opera aria’s die worden gepresenteerd in een theatraal avondprogramma en maakt het programma interessant voor zowel kenner, leek, jong en oud.

Doordat alle drie grote affiniteit hebben met jazz en popmuziek, is Charming Blossom ook te boeken voor feesten en gelegenheden. Met als bezetting: piano/zang (Anouk), contrabas/percussie (Pim), elektrisch gitaar/zang (Ulrich) is dit drietal in staat om een compleet dagdeel muzikaal te omlijsten.

 

Ain't no sunshine - Charming Blossom
00:00 / 00:00
Sing it back - Charming Blossom
00:00 / 00:00
Long train running - Charming Blossom
00:00 / 00:00
The Rose - Bette Midler (met Frank Horstman, gitaar)
The Rose - Bette Midler gitaar: Frank Horstman (16 dec 2018)
Panis Angelicus met Der Bergische Mannerchor in de Stadtkirche - Solingen
Panis Angelicus - Bergischer Männerchor Solingen (26 mei 2018)
Have yourself a merry little christmas
Have yourself a merry little christmas (16 dec 2018)

© 2019 
Anouk Snellink

Vlierbes 67 Hengelo info@anouksnellink.nl

T: 06 46201131

  • Wix Facebook page
  • youtube