top of page

ABOUT

Anouk Snellink (1992) is een mezzosopraan met een breed repertoire. Naast klassieke muziek zingt Anouk ook veel pop songs, waarmee ze verschillende optredens verzorgd. Van onder andere dinershows tot opera- en musicalconcerten en het verzorgen van achtergrondmuziek waarbij ze zichzelf begeleidt op de piano.

Op 14-jarige leeftijd begon Anouk met haar zang studie aan het ArtEZ Conservatorium. In 2015 behaalde ze haar bachelor met een eigen theatervoorstelling. Anouk volgde lessen en masterclasses bij Claudia Patacca, Harry van Berne, The King’s Singers en Ernst Daniel Smid.

Anouk wordt regelmatig als solist uitgenodigd bij diverse koren en orkesten in Nederland en Duitsland. Ze heeft samengewerkt met onder andere: Het Orkest van het Oosten, Consensus Vocalis, het Groot Omroepkoor, Het Concertgebouw Orkest en Dorset Opera Festival (UK).

 

Anouk werkt voor een aantal uitvaartorganisaties en verzorgd de muzikale omlijsting van diensten en plechtigheden. Daarnaast geeft Anouk zang- en stemcoaching als individuele training en voor groepen.

Naast zangeres werkt Anouk als interieurontwerper en heeft ze haar eigen bedrijf Kijk. Interieur (www.kijkinterieur.nl).

Download hier de biografie als bestand.

Untitled
bottom of page