top of page

STEM- & PRESENTATIETRAINING

Je stem is je visitekaartje! De stem is de basis voor communicatie. Wát we zeggen is ondergeschikt aan hóé we het zeggen. Wil je meer controle over je spreekstem en/of in (werk)situaties overtuigender overkomen? De stem- en presentatietrainingen van Your Voice Factory zijn op maat en naar uw wens.

Individuele training
Groepstraining

De individuele training is te boeken in een cursus of losse lessen.

Een cursus bestaat uit vier trainingen. Tijdens de eerste training starten we met een intake gesprek en kijken we samen naar waar je wensen liggen.

In de training werken we onder andere aan: ademhaling, de koppeling van de adem en stem, articulatie, houding, uitstraling, contact met publiek, intonatie, opbouw van het verhaal en het overtuigd spreken. 

Iedere training heeft een persoonlijke touch. We kijken naar je krachten maar ook naar de mogelijkheden tot ontwikkeling.

Individuele trainingen kunnen op locatie plaats vinden maar ook in de studio aan de Sprinkhaan 11a in Hengelo.

In de groepstraining wordt er aan dezelfde aspecten gewerkt als de individuele training: ademhaling, de koppeling van de adem en stem, articulatie, houding, uitstraling, contact met publiek, intonatie, opbouw van het verhaal en het overtuigd spreken. 

Bij de groepstraining kunnen deelnemers hun ervaringen met elkaar delen. Bijkomend voordeel is dat de opdrachten direct in praktijk kunnen worden toegepast door ze klassikaal te behandelen.

Groepstrainingen worden op maat samengesteld en vinden plaats op locatie. Dit om zo goed mogelijk te kunnen voldoen aan de wensen van uw bedrijf of organisatie

Tarieven

Tarieven individuele training 2017

                                      trainingsduur             tarief

cursus (4 trainingen)   4x 45 min                   € 140,-

losse training                     45 min                  € 40,-

voor de aanvraag van de individuele training en/of informatie,

neem hier contact op of bel 06 46201131

Tarieven groepstraining 2017

op aanvraag, neem hier contact op of bel 06 46201131

De tarieven zijn exclusief 21% btw.

bottom of page